Aurora Grigorjeva

Aurora Grigorjeva

Onlangs reisde ik weer het land door, deze keer richting de bloemenwijk van Den Haag om in gesprek te gaan met Aurora.
Bij aankomst was haar partner appel banaan pannenkoeken aan bakken in de keuken waardoor er een heerlijke geur mij verwelkomde. Aurora had thee gemaakt van rode bessen en we starten onze ontmoeting met een lunch, om te acclimatiseren en elkaar te ont-moeten met op de achtergrond rustgevende muziek uit de zelfgemaakte speakers van hoogwaardige kwaliteit aangedreven door twee monoblokken. Het voelde meteen erg welkom. Na de lunch ging Aurora haar verhaal vertellen:

“Ik ben net terug van St. Petersburg waar mijn moeder in gezondheid achteruit ging. Zelf ben ik hoogsensitief waardoor ik de eerste dagen heel erg ziek was. In Rusland is het gebruikelijk om verschillende medicinale kruiden en paddenstoelen te gebruiken. Vlakbij het huis van mijn moeder bevindt zich een Paddenstoelen Apotheek.  Mijn moeder gebruikt al jaren medicinale paddenstoelen.  Deze keer gaf ze mij een drankje met vliegenzwam waardoor ik vrij snel herstelde. De koorts zakte en ik voelde mij meteen beter. Deze genezing was zo krachtig dat ik mij hier verder in verdiept heb en een certificaat in Fungotherapie heb gehaald met de intentie om paddenstoelen ook in Nederland te gaan introduceren. Dit om met name bij te kunnen dragen aan het herstelproces van chemokuren voor mensen met kanker en het stoppen van de groei van kankercellen.

Ook in Japan is men al meer dan 2000 jaar bekend met de medicinale werking van paddenstoelen. Zo had Catherine II ook een fungidoctor in dienst. Zo kennen we ook Fungiowetenschapper A.G. Polotebnov die niet alleen paddenstoelen maar ook schimmels in zijn praktijk gebruikte. Hij was degene die de natuurlijke antibiotica van familie Penicillium en Aspergillus ontdekte.

De oude fungiedoctores gebruikten 70 tot 80 soorten verschillende padenstoelen. Bijvoorbeeld de beroemde Russische dichter Pushkin genas met stinkzwam tromboflebitis en Balzak kanker. Omdat vele padenstoelen bijzondere polysachariden hebben genezen deze kwaadaardige cellen.  Pasgeleden hebben Amerikaanse wetenschappers ontdekt dat sommige paddenstoelen een bijzondere stof hebben “fungo phytoncide”. Deze is in staat om virussen te doden van onschuldige verkoudheid tot Aids. Wat verbazingwekkend is, is dat elke soort als een mini apotheek een eigen werking heeft en precies werkt op een bepaalde ziekte. In Rusland en bijna overal in de wereld worden we geconfronteerd met de farmaceutische industrie die natuurlijke geneesbare wijsheden willen vervangen door chemische troep. Helaas is het daardoor niet mogelijk om natuurlijke producten als medicijnen te verkopen maar alleen als supplementen. Hoewel wetenschappelijk bewijs overal te vinden is.

Paddenstoel supplementen

Paddenstoelen komen voort uit Mycelium, een ondergronds netwerk van draden dat van essentieel belang is. Ze breken organisch materiaal af en stellen de bouwstenen weer ter beschikking aan het ecosysteem. Voor ons lichaam betekent het dat de afvalstoffen van een chemokuur worden afgebroken en afgevoerd, en dat het immuunsysteem weer aansterkt. Het helpt ook om weer helder te kunnen denken en brengt je naar een hoger bewustzijnsniveau, en ze helpen bij het overwinnen van angsten. De natuur is in staat zichzelf te genezen en aangezien wij ook een onderdeel zijn van de natuur kan deze ook ons genezen.
Boeren gebruikten paddenstoelen om landbouwgrond te zuiveren. Ze absorberen  zware metalen en andere giftige stoffen uit de aarde waardoor de grond wordt gereinigd en geschikt gemaakt om gewassen te laten groeien. Je hebt geen giftige stoffen nodig, de natuur heeft het allemaal in zich. Ons lichaam bestaat voor een groot deel uit water, dat gezuiverd wordt door de lymfeklieren. Door voeding, medicijnen en vervuiling in de lucht raakt het lichaam vergiftigd met afvalstoffen die de lymfe niet meer kunnen reinigen waardoor water en bloed in ons lichaam wordt aangetast. Schimmels en paddenstoelen helpen bij het afbreken van deze afvalstoffen waardoor er weer een gezonde doorstroming komt. In Rusland zijn nog hele gebieden ongerepte natuur waar paddenstoelen in hun puurste vorm kunnen groeien. De meeste paddenstoelen komen uit Altaij Sibirien. Ze hebben strenge controles van verwerking en daardoor hebben ze de beste kwaliteit.

Mijn hypnotherapie en energetisch healing praktijk wil ik uitbreiden met deze bijzondere goddelijke wezens: paddenstoelen.  Ik kijk naar paddenstoelen als energetisch healer. Bijvoorbeeld als iemand veel angsten heeft brengt het schade aan onze nieren en onze boosheid en woede wordt opgeslagen in onze lever. Verdriet zit vaak in onze longen. Alles is met elkaar verbonden en in wezen zijn we zelf ontstaan uit schimmels. Op mijn website www.newparadigm-therapy.com kun je terecht met al je vragen.

Nu is het importeren een stuk lastiger geworden vanwege de oorlog met Oekraïne. Ik hoop dat deze oorlog snel voorbij is.

In 2019 voelde ik aan dat de wereldsituatie gaat veranderen. We verkochten ons huis en ik ging samen met mijn partner waarmee ik een intense zielrelatie heb een wereldreis maken van anderhalf jaar. We begonnen onze reis in Thailand en van daaruit gingen we naar verschillende landen, o.a. Japan. Maleisië, Peru, Ecuador en Jamaica. In Thailand hebben we Australische Sjamanen ontmoet die ons op weg hielpen met onze verdere groei in ons bewustzijn en in healingsmethodes. In Ecuador hebben we een uitgebreide spirituele en lichamelijke detox gedaan van 2 maanden. En in Peru waren we verbonden met hele krachtige energie van authenticiteit en spiritualiteit.

Na onze reis hebben we onszelf enorm ontwikkeld als healers. De vibratie van 5e dimensie vraagt nu van ons om een andere manier van therapie en healing te geven.

Negatieve programma’s van Aliens die mind controle technologie genoemd wordt beïnvloeden ons en onze planeet. 

Het is heel naïef om te denken dat we de enige wezens in het Universum zijn. In Rusland worden TV programma’s uitgezonden. Hier in Nederland wordt je voor gek verklaart.  Heb je ooit aan jezelf de vraag gesteld welke gedachten van jou zijn en welke niet? Hoe wordt jouw mind beïnvloed?  Bewustwording met de vraag waarom kan de mens enorm helpen. Sommige mensen kunnen niet stoppen met denken. Het zegt iets over een zwakke aura en negatieve invloeden van entiteiten en energieën. Wanneer je Aura sterk en schoon is heeft een mens niet eens mediatie nodig om stilte in het hoofd te ervaren. Mijn werkwijze samen met mijn partner is uniek omdat we binnen onze praktijk veel aandacht besteden aan dit soort zaken:

·               jouw beliefsysteem (mind control programm’s) ,

·               Trauma’s en innerlijk kind

·               human- design (energetische centers en Aura)

·               negatieve energieën in jouw Aura

·               karmische contracten die er voor zorgen dat je niet vooruit komt

·               herstellen van de connectie met jouw ziel

Ik bied een gratis kennismakingsconsult indien je geïnteresseerd bent.”

Wil er even een stukje aan toevoegen wat mij op de reis naar Aurora overkwam. In Eindhoven ontmoette ik een kennis uit Heerlen die op weg was naar Rotterdam en we reisde een stuk samen in de trein verder. Onderweg vroeg hij mij hoe ik dat deed met de interviews en of ik een bepaalde groep opzocht. Ik vertelde hem dat ik via Linkedin ieder nieuw contact een berichtje stuurde over mijn project waarbij alles bespreekbaar is. Al gaat men het hebben over ufo’s dan kan dat ook. Juist doordat ik zo open sta in relatie tot mijn medemens zonder oordeel, is er geen blokkade in de communicatie en laat ik mensen in hun waarde en ontstaan de mooiste ontmoetingen. Nu Aurora begon over aliens moest ik hieraan terug denken. Onderbewust kreeg ik kennelijk al informatie door die nog niet eerder uitgesproken was. Zelf vind ik dat wonderlijk mooi, maar goed dat even terzijde, ik neem je weer mee in het gesprek met Aurora.

“Zoals Erik Berne heeft gezegd worden we geboren als prins en deze civilisatie maakt van ons een kikker. De combinatie van therapie en healing kunnen ons helpen om alweer een prins te worden.

Eigenlijk is ieder mens van nature goddelijk bij de geboorte en hebben kinderen alle wijsheid die ze nodig hebben om alles te manifesteren wat ze nodig hebben. Gaandeweg onze opvoeding en scholing komen ze steeds verder van zichzelf af te staan en passen zich constant aan. Het steeds maar weer moeten voldoen aan verwachtingen van anderen, aangeleerd gedrag overnemen, draagt bij aan het ontstaan van ziektes en blokkades.

Door mijn opgedane ervaring en kennis die steeds meer uitbreidt heb ik een breed scala van inzichten ontwikkeld waardoor steeds meer puzzelstukjes samenvallen. Zoals gezegd alles is met elkaar verbonden en heeft uitwerking op het geheel. Dit is mijn zielemissie in het leven en maakt mij een geneeskrachtig persoon die andere kan helpen gezond te worden.”


Hiermee sloot Aurora de kern van ons gesprek af en we filosofeerde verder door over het leven, waarbij ik mijn spirituele ervaringen deelde met haar, waaronder het gesprek met mijn overleden oma en de uittreding die ik ooit had en mijn ziel kon verplaatsen naar de woonkamer van vrienden en een gesprek kon volgen, zonder fysiek aanwezig te zijn en dit werd bevestigd daags na mijn ervaring.

Aurora gaf mij een opdracht mee en zei misschien kom jij straks of een dezer dagen wel tot een inzicht welke kant wij opgaan als mensheid en zou willen dat je dat met mij gaat delen.
Mijns inziens komen steeds meer mensen tot het inzicht dat er meer krachten bestaan dan de overtuiging die we hebben meegekregen. Juist nu in de corona tijd wordt voor veel mensen duidelijk dat men leeft in een overtuiging die in duigen valt.  Om even de metafoor met de paddenstoelen te maken. Het mycelium zou je kunnen vergelijken met het onderbewuste  van de mens, niet zichtbaar maar diep geworteld tot in de roots. Plots komt er een paddenstoel bovenaards tevoorschijn, het begint met een klein bolletje en groeit al snel uit naar een volledige vrucht, dat de katalysator wordt voor andere te volgen. Paddenstoelen hebben verschillende levensduur, sommige leven maar twee dagen vertelde jij mij. Daarna zijn ze weg. Dat proces zou je kunnen vergelijken met het loslaten van de collectieve overtuigingen waardoor er weer vruchtbare nieuwe inzichten ontstaan, zoals het vruchtbaar maken van de aarde.
Door steeds dat proces te herhalen ontstaan er steeds meer ruimte om zaken los te laten waardoor er weer een nieuwe verbinding komt tussen mensen.

We hebben nog samen naar muziek geluisterd met een hapje en een drankje , waarbij ik weer nieuwe muziek leerde kennen en visa versa. Juist door deze insteek verruimde mijn inzichten weer en was het een fantastisch mooie memorabele ervaring om te koesteren en om voort te zetten in de toekomst. Wees welkom samen met je partner in Heerlen ergens op de tijdlijn.